Res nova contact

Voor algemene informatie over ons bedrijf, de manier waarop wij werken, de producten en de algemene voorwaarden kunt u het beste onze brochure downloaden.

Voor aanvullende  informatie nodigen wij u uit om met één van ons contact op te nemen. Digitaal of analoog, wij staan u graag te woord.

Wanneer kunt u ons níet bereiken?

Res nova is altijd bereikbaar via een van de telefoonnummers of mailadressen die u hierna kunt vinden. Een paar keer per jaar maken we echter een pas op de plaats om nieuwe energie op te doen. 

Daarom zijn we in ieder geval van medio december tot en met de eerste volle week van januari en tijdens de zomervakantie drie weken gesloten.  

Bereikbaarheid per e-mail

Vanwege de overlast als gevolg van SPAM, hanteert Res nova op de website maar twee e-mailadressen in de correcte notering en dat zijn info@res-nova.nl voor erfgoedbeheer en -ontwikkeling en info@resludens.nl voor de sector erfgoedspellen.

Van daaruit wordt de mail doorgeleid naar de betrokken vennoten en partners. Vindt u dat te omslachtig, dan kunt u gebruik maken van de alternatieve notering die hierna volgt: het teken @ is daarin vervangen door het woord [apenstaartje]. Algemeen kunt u de vennoten en partners bereiken door in plaats van info hun voornaam te nemen (zonder hoofdletter). 

Adresgegevens:

Res nova is bereikbaar op twee adressen:

dr Bernadette van Hellenberg Hubar
B. Minkenberglaan 2
6109 AL Ohé en Laak
telefoon 0475 - 55 23 30
gsm 06 - 513 87 805
fax 0475 - 55 02 99
bernadette[apenstaartje]res-nova.nl

drs Margreeth Bangert 
Bergerweg 27 
6085 AT Horn 
gsm: 06 - 11 45 42 47
margreeth[apenstaartje]res-nova.nl

R

E

B

U

S